PREVIEW PERCUMA:
Program Intensif Perniagaan Internet & Strategi Media Sosial
Dijemput untuk datang ke sesi preview PERCUMA pada hari JUMAAT 26hb OKTOBER ini bersama saya, Irfan Khairi untuk kongsikan bagaimana anda juga boleh memulakan perniagaan di Internet dari rumah. Sesi preview ini adalah percuma.

Ingin menjemput anda ke pusat latihan saya di Mutiara Damansara, Petaling Jaya (berhampiran dengan Curve/Ikea) untuk berjumpa bersama saya kongsikan bagaimana Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial dapat membantu anda:

1. Memulakan perniagaan Internet anda yang PERTAMA, atau...
2. Kembangkan PERNIAGAAN SEDIA ADA, atau...
3. Tambahkan prospek dan pelanggan anda 3x-5x GANDA!
58cut
2 BONUS PERCUMA bagi anda yang menyertai...
1. Di sesi preview percuma ini, saya akan turut kongsikan kepada anda topik "3 Sebab Utama Kegagalan Usahawan Internet Malaysia".

Pengalaman saya memberi talk serata dunia dapat melihat mengapa ramai usahawan kecil-kecilan Malaysia gagal, dan tidak seperti usahawan di negara luar. 3 kesilapan ini adalah sangat penting untuk anda ketahui sekiranya anda ingin mulakan perniagaan online atau sedang menjalankan perniagaan kini!

2. Produk terbaru "24 Tabiat Jutawan 24 Jam"

Produk terbaru saya "24 Tabiat Jutawan 24 Jam" memuatkan 24 Tabiat yang dimiliki oleh usahawan jutawan serata dunia. Untuk mencapai kejayaan perniagaan, anda perlu mengubahkan tabiat anda dan amalkannya setiap hari 24 jam. Dan dalam video ini, saya kongsikan secara terperinci apakah tabiat-tabiat tersebut.​​​​​​​

Juga sebagai tanda penghargaan anda meluangkan masa anda bersama saya Jumaat ini!

Tak sabar untuk berjumpa dengan anda, untuk sesi preview Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial, dan anda boleh pilih masa yang sesuai untuk sesi tersebut...

Preview PERCUMA ini dijalankan di pusat latihan saya di Mutiara Damansara untuk kongsikan bagaimana saya dapat membantu anda selama 9 bulan separuh masa, untuk anda memulakan dan mengembangan perniagaan Internet anda - walaupun anda belum lagi mempunyai perniagaan!

Sila pilh waktu yang anda ingin sertai bersama saya...
PAGI: JUMAAT 26hb OKTOBER, 9.30 pagi - 11.15 pagi

ATAU

MALAM: JUMAAT 26hb OKTOBER, 9.00 malam - 10.45 malam
Sekiranya anda ingin sertai sesi preview percuma ini, minta anda hantar email ke autoresponder@iksbmail.com untuk booking tempat anda, dengan nama anda, no HP anda, alamat email dan juga bilangan peserta yang ingin sertai. Tempat untuk sesi ini adalah terhad, oleh itu, minta anda lakukan booking dengan cara ini. Jangan lupa sertakan sekali sesi Jumaat PAGI atau MALAM yang anda ingin sertai :)

Jangan lupa juga pemberian percuma di atas. Kita jumpa di sana!

Irfan Khairi
Dubai, UAE

Sila datang ke alamat di bawah pada Jumaat 26hb Oktober ini, untuk sesi PAGI atau MALAM untuk bertemu Irfan Khairi:

Irfan Khairi Sdn Bhd
16-1 Jalan PJU 7/16
Mutiara Damansara
47800 Petaling Jaya
Tel: 03-77292277

Sila hantar email ke autoresponder@iksbmail.com dengan NAMA, No handphone, dan jumlah peserta untuk booking tempat anda. Sesi ini adalah sesi preview percuma bersama Irfan Khairi.

Hak cipta terpelihara 2018 Irfan Khairi Sdn. Bhd.